අවශ්ය ද්රව්ය
- පාන් පෙති 5
- කෙසෙල් 5
- බිත්තර 3
- කිරි කෝප්ප 1
- කුරුඳු කුඩු තේ හැඳි 1
- වැනිලා තේ හැඳි 1
- චොකලට් චිප්ස් ග්රෑම් 100
සාදාගන්නා ආකාරය
පාන් පෙති කොටු හැඩයට කපා සෙල්සියස් අංශක 175 ක උෂ්ණත්වයෙ මිනිත්තු 5 ක් පමණ බේක් කරගන්න.
භාජනයකට කෙසෙල්, බිත්තර, කුරුඳු කුඩු, වැනිලා, චොකලට් චිප්ස් සහ බේක් කරගත් පාන් දමා කලවම් කර සෙල්සියස් අංශක 175 ක උෂ්ණත්වයේ මිනිත්තු 20 ක් බේක් කරගන්න.